Hívjon minket: +36 - 30 - 6544 - 252 Írjon nekünk: [javascript protected email address]
"Bármit, bárhova, bármikor..."
BOTI TEAM KFT.
Egyenes út a logisztikában

Munkalehetőség! - Kamionsofőr

Jun 11


Szeretsz utazni? Bírod a hosszú külföldi utakat? A volán mögött érzed igazán jól magad? Akkor jelentkezz! Szállítmányozó és fuvarozó cégünk a legújabb KAMIONSOFŐRJÉT és BEUGRÓS/VÁLTÓ KAMIONSOFŐRJÉT keresi a flottájába!

Közép-Amerikát célozta a Volvo idén - a BOTI Team is utazott!

Apr 3


Mintegy 60 fő részvételével szervezte idei incentive túráját a Volvo Globetrotter Klub, magyarországi partnerei számára. Botfa Balázs és Botfa Bálint vett részt az utazáson a BOTI Team Kft. részéről. Az utazás nem indult zökkenőmentesen, ugyanis a holland repülőgép késése miatt lemaradtak csatlakozásról, így bár egy amszterdami kiruccanással megtoldódott a programjuk, egy nappal később érkeztek Panama Citybe. Érkezésüket követően részt vettek egy folklór esten, majd másnap már indultak tovább Costa Ricába, a “gazdag-partra”, ahol a név kötelez, valóban ez a Föld leggazdagabb élővilágával rendelkező országa.

Munkaerőhiány? A BOTI Team állja a sarat – de együttműködő az innovációban!

Feb 25


Több tízezer tapasztalt gépjárművezető dolgozik ma Nyugat-Európában, külföldi konkurens cégeknél, a magyarországinál általában megszerezhetőnél magasabb jövedelem miatt. Ezt a távirati irodának nyilatkozta a napokban Szabó György a a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének (MKFE) elnöke. Beszélt arról is, hogy egyre erősebben jelentkezik az az igény, miszerint jó lenne hazacsábítani ezen magyarjainkat. Ehhez szakmai összefogásra és a versenyképesség kormányzati együttműködéssel történő jelentős javítására is szükség van.

BOTI Team: a visszaesés éve volt 2018 – de idén kezelhetőek a problémák!

Jan 23


A legfőbb megbízó gyártása visszaesett, ez nyomot hagyott a BOTI Team logisztikai cég forgalmában is. Időben sikerült észlelni a problémát, így a kezelésre is gyorsan megoldást találtunk - mondja Botfa Balázs logisztikai vezető. Visszatekintés és stratégiai tervezés következik.

Szépen gurul a BOTI Team új Volvo-ja!

Dec 19


Néhány hónapja állt üzembe a BOTI Team legújabb gépjárműve egy Volvo 460 LE-s kamion, amely egy korábbi DAF fuvareszközt váltott. A volánnál Tanai Pál ül, vele beszélgettünk az első benyomásairól.

Frissítés a BOTI Team-nél!

Nov 6


Egy régebbi DAF kamion cseréje történik, az ezekben a napokban a flottába érkező Volvo 460 LE-s fuvareszközzel. A BOTI Team közben 4 db ponyvás pótkocsit is rendelt, melyekkel a 2012 óta üzemelő eszközöket váltja a fuvarozó cég - így a teljes tömeg 36 tonna, ebben kb. 24 tonna árut szállít egy járműszerelvény. A 13,6 méteres teljes hosszúság impozáns látványt nyújt.

Tesztvezetésen a Scania 500 LE-s!

Jun 12


Kényelmes, könnyen vezethető és nagy - áradozik a sofőr. Tesztvezetésen a S500A4x2LA CS20H típusú nyergesvontató a BOTI Team-nél.

DAF tesztautó a BOTI Teamnél

Jun 2


Egy DAF XF 480 SSC típusú vontató járt vendégségben a BOTI Team flottájában. Az EUR 6-os besorolású mega-truck tavaly őszi belföldi tesztvezetésén jó eredmények születtek.