Hívjon minket: +36 - 30 - 6544 - 252 Írjon nekünk: [javascript protected email address]
"Bármit, bárhova, bármikor..."
BOTI TEAM KFT.
Egyenes út a logisztikában

Közép-Amerikát célozta a Volvo idén - a BOTI Team is utazott!

Apr 3


Mintegy 60 fő részvételével szervezte idei incentive túráját a Volvo Globetrotter Klub, magyarországi partnerei számára. 

Botfa Balázs és Botfa Bálint vett részt az utazáson a BOTI Team Kft. részéről. Az utazás nem indult zökkenőmentesen, ugyanis a holland repülőgép késése miatt lemaradtak csatlakozásról, így bár egy amszterdami kiruccanással megtoldódott a programjuk, egy nappal később érkeztek Panama Citybe. Érkezésüket követően részt vettek egy folklór esten, majd másnap már indultak tovább Costa Ricába, a “gazdag-partra”, ahol a név kötelez, valóban ez a Föld leggazdagabb élővilágával rendelkező országa. 

A közép-amerikai állam trópusi klímával rendelkezik, mégis kifejezetten kellenes, tavaszi időjárás jellemzi. A csoport szállása egy dzsungel-erdőben, 1600 m-es magasságban volt, rálátással az Arenal vulkánra, amelyet a túra keretében meg is közelítettek és fürödhettek annak természetes termálforrásánál is. Ellátogattak a Guatuso Indián Rezervátumba is. 

A néhány napos feltöltődést további utazás követte a száraz-erdős részbe, a Csendes-Óceán partjára, ahol egy hetet töltöttek el.  Útközben kirándultak a Rio Perdido melegvízű folyónál és egy bio-termál program keretében bio alapanyagokból készített ebédet fogyasztottak. 

A program hátralevő részében túráztak a Santa Rosa nemzeti parkban, várost néztek a costa ricai Libériában és egy gála vacsorára meghívást kaptak; természetesen a feltöltődésre is lehetőség nyílt. 

A Volvo Globetrotter Klub évek óta hívja partnereit hasonló utazásokra. A csapat összetartó, tagja ismerik egymást. Korábban elutaztak egy Dél-Afrika – Mauritius kombinált kalandozásra, azt megelőzően pedig Ausztráliában tettek látogatást. 

A kéthetes utazás emlékezetes marad Balázs és Bálint számára, akik már türelmetlenül várják a következő évi Volvo-s úti cél bejelentését.